MijnZwemscore

Recreatiecentrum De Fakkel

Inloggen


Inloggegevens opvragen

Mededeling

Alle vragen/ opmerkingen m.b.t. zwemscore kunt u melden via : liza@sportserviceridderkerk.nl

Recreatiecentrum  De Fakkel heeft een leerlingvolgsysteem, waarin u als ouder digitaal de vorderingen van uw kind kan volgen. Mag uw kind al naar de volgende groep? Komt het felbegeerde diploma al in zicht? Dat kunnen u en uw kind nu heel eenvoudig bijhouden via dit systeem op internet.

Natuurlijk zijn de gegevens van uw kind beveiligd: om toegang te hebben tot het leerlingvolgsysteem moet u dan ook inloggen met een code en een wachtwoord. Eenmaal ingelogd, krijgt u een handig overzicht van de zwemeisen voor het betreffende diploma en ziet u precies welke dingen goed gaan en welke nog beter kunnen. Heeft uw kind op alle onderdelen een positief symbool, dan is hij/zij klaar voor de volgende fase. Als u wilt kunt u de resultaten uitprinten, bijv. om aan opa en oma te laten zien.

Wij proberen de zwemscore zo vaak mogelijk bij te werken, ons doel is eens per 2 weken. Houd u er alstublieft rekening meer dat ieder kind zijn eigen leerweg volgt, het kan dus voorkomen dat er geen wijzigingen plaatsvinden, binnen 2 weken, zodra er veranderingen zijn zullen deze worden verwerkt. 

Ook voor de zweminstructeur is het leerlingvolgsysteem een handig hulpmiddel: hij of zij ziet in één opslag wat de sterke en zwakke punten zijn in de lesgroep of van een individuele leerling. Zo kan hij/zij daar extra aandacht aan geven.

Op deze manier hopen wij u meer informatie te verschaffen over de prestaties van uw kind.

Wij wensen u veel kijkplezier.

Met vriendelijke groet,
Zwemteam de Fakkel.

Contact

Recreatiecentrum De Fakkel
Sportlaan 8-10
2982 SN  Ridderkerk
T 0180-491122
F 0180-491121
E liza@sportserviceridderkerk.nl

Informatie

Kamer van koophandel 76526712
CBP meldingsnummer m1400122
Website http://www.de-fakkel.nl
Privacyverklaring

<%=Vervang("Socials", 0)%>

PLAN PLAN INTERNET BV © 2022